Чернівці: У день вшанування жертв Голодомору приспустять Державні прапори та обмежать розважальні заходи

Чернівці: У день вшанування жертв Голодомору приспустять Державні прапори та обмежать розважальні заходи

25.11.17 09:30 0 646
25 листопада вшанують жертв Голодомору 1932-33 років, найбільшого за своїми масштабами та жорстокістю злочину тоталітарного режиму проти українського народу. У Чернівцях о 12.00 біля Пам'ятного каменя на розі вулиць Руської та Шевченка відбудеться мітинг–реквієм.

Чернівчани запалять свічки в пам'ять про загиблих. У Палаці “Юність Буковини” 23 листопада о 14.30 проведуть просвітницьку молодіжну акцію “Пам'ятаймо, більше ніколи!”, а у художньому музеї 25 листопада о 15.00 відкриють фотовиставку “Жнива скорботи”.

У День пам'яті жертв голодоморів рекомендується приспустити Державні Прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних підприємств і закладів, державних підприємств, установ, організацій, розташованих на території міста.

Рекомендовано обмежити проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства. Місцеві телерадіокомпанії просять утриматися від трансляції у цей день розважальних програм та музики. Натомість будуть транслюватися аудіо- та відеоролики, тематичні програми за участю науковців і представників громадськості.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бандерівська школа: на ...
Наступна новина: Чернігів: 8 грудня ...

КОМЕНТАРІ