Чернівці: Голову міської учнівської ради обиратимуть на урочистій сесії в Ратуші

Чернівці: Голову міської учнівської ради обиратимуть на урочистій сесії в Ратуші

25.11.17 10:56 0 501
Урочиста сесія Чернівецької міської учнівської ради відбудеться у суботу, 25 листопада 2017 року, о 15.00 в сесійній залі Чернівецької Ратуші.

Довибори до міської учнівської ради відбулися у вересні-листопаді 2017 року в 11 навчальних закладах міста – школах, гімназіях, ліцеях. Учнівська громада міста делегувала представляти свої інтереси в учнівській міській раді 26 лідерам учнівського самоврядування.

Новообрані депутати та їх помічники отримають посвідчення та складуть присягу.

На урочистій сесії відбудуться вибори голови Чернівецької міської учнівської ради. Дебати між кандидатами на посаду голови ради, таємне голосування та підведення підсумків голосування,- все як на справжніх виборах.

Крім того, депутати та їх помічники матимуть змогу взяти участь у першій робочій нараді з міським головою Олексієм Каспруком та начальником управління освіти міської ради Сергієм Мартинюком з метою визначення пріоритетних проблем, над вирішенням яких освітяни та учнівське самоврядування працюватимуть у 2018 році.

До участі в урочистій сесії Чернівецької міської учнівської ради запрошуються представники ЗМІ, громадські активісти.

Детальніше.Чернівецька міська учнівська рада вперше була створена у 2000 році активістами ЧММО «Клубу Української Молоді». Депутатом учнівської ради може стати учень 9-11 класів, котрий провів передвиборчу кампанію в межах своєї школи (гімназії, ліцею) та став переможцем на демократичних виборах.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: В Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ