На Рівненщині судитимуть інформатора терористів «ДНР»

На Рівненщині судитимуть інформатора терористів «ДНР»

25.11.17 08:34 0 612
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 46-річного жителя Донецької області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації).

На підставі зібраних слідчим органів безпеки України та прокурором доказів встановлено, що чоловік упродовж двох місяців 2017 року активно сприяв представникам терористичної організації «ДНР» шляхом збирання та передачі останнім деталізованих даних про місця дислокації, переміщення військовослужбовців і військової техніки Збройних сил України, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції.

У подальшому вказану інформацію бойовики використовували під час артилерійських обстрілів населених пунктів на Сході України.

Злочинні дії інформатора були припинені у червні 2017 року та його затримано за місцем проживання у Донецькій області співробітниками Служби безпеки України.

Вирок суду обвинувачений чекатиме під вартою. За вчинення інкримінованого злочину йому загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перша лінійка техніки ...
Наступна новина: До складу Чернівецької ...

КОМЕНТАРІ