В Житомирській області військкомати посилять інформаційну роботу з випускниками навчальних закладів щодо військової служби за контрактом

В Житомирській області військкомати посилять інформаційну роботу з випускниками навчальних закладів щодо військової служби за контрактом

25.11.17 14:14 0 550
Житомирський обласний військовий комісаріат провів брифінг стосовно призову громадян України на строкову військову службу восени 2017 року та відбору громадян на військову службу за контрактом.

Участь у заході взяли представники військкоматів, державної влади, органів місцевого самоврядування, національної Поліції.

Про це повідомляє обласний військовий комісаріат.

Військові комісари пропонують активізувати роботу з випускниками навчальних закладів щодо роз'яснення умов вступу та проходження військової служби за контрактом, а також наданні роз'яснень громадянам, щодо термінів укладання контрактів, порядку проходження медичного огляду, професійно-психологічного відбору, порядку направлення до навчальних центрів та військових частин і підрозділів ЗС України, які є пріоритетними з комплектування військовослужбовцями за контрактом.

Учасники брифінгу також обговорили порядок осіннього призову та роботу призовних комісій. Розглянули основні проблемні питання, які виникають під час організації і проведенні призову громадян на строкову військову службу, організацію ведення військового обліку призовників та військовозобов`язаних, а також відповідальність за порушення законодавства.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба України запрошує на військову службу за контрактом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Житомирі учасники АТО ...

КОМЕНТАРІ