Представники національних менших Житомирщини обмінювалися досвідом організації заходів

Представники національних менших Житомирщини обмінювалися досвідом організації заходів

25.11.17 08:05 0 500
Представники різних національно-культурних товариств області обмінювалися досвідом організації заходів, обговорювали «мовне питання» в освіті та співпрацю з органами влади.

Круглий стіл «Співпраця органів влади і національно-культурних товариств області у збереженні і відтворенні самобутніх культур меншин регіону» відбувся 23 листопада, у Житомирі.

— «Метою такого засідання є намітити шляхи співпраці органів влади з національно-культурними товариствами, адже у них у повсякденному житті виникають і питання навчання дітей мовами нацменшин, організації заходів і фестивалів тощо. Так вони можуть озвучити нам свої проблеми, обмінятися досвідом один з одним», – зазначив головний спеціаліст управління культури ОДА Олександр Пивоварський.

Про вивчення мов та отримання освіти мовами національних менших у зв'язку зі змінами у законодавстві розповів учасникам заходу проректор з питань моніторингу якості освіти і незалежного оцінювання Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Микола Сюравчик.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Закарпаття долучиться до ...

КОМЕНТАРІ