Ремкомплект для форсунок і його особливості

Ремкомплект для форсунок і його особливості

25.11.17 16:20 0 871

Сьогодні встановленним ГБО вже нікого не здивуєш, адже ціна на звичний всім бензин росте з завидною частотою. Але ГБО, як і будь-який інший пристрій, час від часу потребує ремонту. Далі, ми поговоримо ремонт форсунок даного обладнання.

Форсунки ГБО є не менш важливим компонентом паливної системи, ніж газовий редуктор. Їх зазвичай декілька - від 3 до 8, а іноді буває і більше, тому ремонту дуже часто потребує не один пристрій. Якщо форсунка перестала правильно працювати або зовсім вийшла з ладу, перше, що потрібно зробити - це купити ремкомплект для форсунок (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині http://dazhd.com/catalog/riemkompliekty-fil-tra-kriepiezhnyie-matierialy). Пристрій газової форсунки, незалежно від виробника, досить простий, а значить, ремонтний комплект буде включати в себе зовсім небагато запчастин. Практично всі ремкомплекти форсунок (від недорогих Valtek і OMVL до преміальних Keihin) мають в складі пружини, шток і гумові прокладки.

Приклад:

Візьмемо для прикладу дуже популярні італійські форсунки Valtek Type 30. Ремонтний комплект для однієї такої форсунки включає в себе шток (представляє собою металевий поршень), пружину і ущільнювальне гумове кільце. Ціна ремкомплекта форсунки Valtek дуже низька, тому навіть обслуговування 4-6 штук не коштуватиме великих грошей.

Чому без ремонту форсунок не обійтися?

Якщо вчасно не відреагувати на зниження ефективності роботи форсунки (або відразу декількох), трохи пізніше доведеться проводити повну заміну. А вартість газових форсунок - значно вища, ніж ремонтних комплектуючих. Навіщо нести додаткові витрати, якщо придбання ремкомплекта значно подовжить термін служби газових інжекторів.

Чим раніше ви проведете ремонт, тим краще, адже неправильне дозування палива в двигун через несправний інжектор веде до перевитрати палива або до зменшених дозуваннях, що теж погано впливає на режим експлуатації транспортного засобу. Як би після затягування недорого ремонту газових форсунок не довелося розщедрюватися на дорогий ремонт двигуна.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: "Presto Fiesta": ...

КОМЕНТАРІ