Степан Кубів: Успіх підприємства залежить від застосування сучасних технологій

Степан Кубів: Успіх підприємства залежить від застосування сучасних технологій

26.11.17 12:13 0 644
На одне з провідних м'ясопереробних підприємств Тернопільської області завітав Перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. Разом з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною оглянули процес виробництва у приватному акціонерному товаристві «Агро-Продукт», що у селі Росохач Чортківського району.

Успішна діяльність підприємства залежить від застосування сучасних світових та європейських технологій.

«Одним з основних пріоритетів розвитку компанії є експорт м'ясних продуктів на європейський ринок. Приємно відзначити, що підприємство освоює та впроваджує сучасні світові та європейські технології. Для заготівлі та переробки м'яса використовує імпортне обладнання з Польщі та Німеччини», - зазначив Степан Кубів.

Серед переваг підприємства – висока якість м'ясних продуктів та розумна вартість. За 10 місяців 2017 року вироблено 3917 тонн охолодженої яловичини, що на 990 тонн більше у порівнянні з відповідним періодом 2016 року.

Про те, що м'ясопереробне підприємство використовує найсучасніші методи організації робочого процесу та постійно вдосконалює технології виробництва наголосив Степан Барна. Він зазначив, що продукція з комбінату експортується в Іран, Ірак, Грузію, Азербайджан і Білорусію. Також компанія пройшла сертифікацію Халяль, що дозволяє здійснювати поставки готової продукції до країн мусульманського світу.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі звернення ...

КОМЕНТАРІ