Успішна діяльність підприємства залежить від застосування сучасних світових та європейських технологій.
«Одним з основних пріоритетів розвитку компанії є експорт м'ясних продуктів на європейський ринок. Приємно відзначити, що підприємство освоює та впроваджує сучасні світові та європейські технології. Для заготівлі та переробки м'яса використовує імпортне обладнання з Польщі та Німеччини», - зазначив Степан Кубів.
Серед переваг підприємства – висока якість м'ясних продуктів та розумна вартість. За 10 місяців 2017 року вироблено 3917 тонн охолодженої яловичини, що на 990 тонн більше у порівнянні з відповідним періодом 2016 року.
Про те, що м'ясопереробне підприємство використовує найсучасніші методи організації робочого процесу та постійно вдосконалює технології виробництва наголосив Степан Барна. Він зазначив, що продукція з комбінату експортується в Іран, Ірак, Грузію, Азербайджан і Білорусію. Також компанія пройшла сертифікацію Халяль, що дозволяє здійснювати поставки готової продукції до країн мусульманського світу.
Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Чернівцях відреставрували ...
Наступна новина: В Тернополі звернення ...