Чернігів: Директор ТОВ «Майас Сілтумс» доповів про роботу підприємства

Чернігів: Директор ТОВ «Майас Сілтумс» доповів про роботу підприємства

28.11.17 08:10 0 554
Товариство з обмеженою відповідальністю «Майас Сілтумс» з 1 грудня 2016 року є управителем багатоквартирних будинків у м. Чернігові. До переліку об'єктів входять 95 будинків, що розташовані на вулицях: Д. Самоквасова, Івана Мазепи, Текстильникiв, Цiолковського, Чудінова, Заньковецької, Попова, Дніпровська, Харківська - це ті будинки, де мешканці не створили ОСББ. Раніше надавачем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій на цій території були КП «Новозаводське» та КП «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради.

Про те, які роботи на даний час виконані у цих будинках, розповів директор ТОВ «Майас Сілтумс» Сергій Мінін на розширеній нараді Чернігівського міського голови з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

За його словами, на території, яку обслуговує підприємство, знаходяться житлові приміщення загальною площею - 272 587 м², в тому числі: 14 – одноповерхових будинків, 13 – двоповерхових, 4 - трьохповерхових, 2- чотирьох поверхових, 33 – п'ятиповерхових, 1- восьмиповерховий, 21 – дев'ятиповерховий, 6 – десятиповерхових, 1 – тринадцятиповерховий.

Середній вік усього житлового фонду - 40 років. Кількість будинків, що мали статус гуртожитків, - 15, один будинок зараз у процесі зміни статусу.

За 10 місяців 2017 року було виконано поточних ремонтів на суму 1 449 980 грн. Зокрема, на ремонт 1250 кв м покрівлі житлових будинків використано – 165 тис. грн. У будинках відремонтовано 8 під'їздів – близько 160 тис. грн. Також проводилися роботи з ремонту міжпанельних швів, ліфтів, ливневої каналізації, систем водопостачання та водовідведення, електротехнічні роботи та ін.

За весь період роботи підприємства аварійна служба «Майас Сілтумс» виконала 4 842 заявок від міського Call-Центру і 1 720 звернень жителів.

Разом з тим, при обговоренні цієї доповіді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко відзначив, що вона подібна до тих, які могли би зробити керівники комунальних ЖЕКів.

- З цієї доповіді мені, на жаль, не видно, чим ви, як приватний інвестор, ефективніші за комунальний ЖЕК. А нам важливо порівняти, тобто є необхідність: дізнатися саме про це, - сказав він.*/blockquote

*/blockquote

Така інформація має бути підготовлена до наступної наради і озвучена на ній.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді на площі ...
Наступна новина: У Тернополі модернізують ...

КОМЕНТАРІ