Адлер: Що потрібно знати туристу?

Адлер: Що потрібно знати туристу?

28.11.17 16:40 0 978

Адлер - це невелике модне курортне місто, розташоване на залитому сонцем узбережжі Чорного моря на південному заході Росії. Це галасливе містечко може похвалитися сучасними оздоровницями, шикарними пляжними барами і ресторанами і аквапарками для дітей. Тут ви можете позасмагати на чистому, гладкому гальковому пляжі Адлера, покупатися в теплій смарагдово-блакитній воді, а потім познайомитися з багатою культурною спадщиною Адлера (відвідати музеї або оброблені золотом православну і вірменську церкви).

Що подивитися?

Прокинувшись під яскравими променями медового Адлерского сонця, вирушайте на сніданок в кафе. Солодкі млинці та гаряча кава налаштують вас на повний пригод ранок. Не поспішаючи прогулюючись уздовж пляжу Адлера, ви дійдете до маяка. Це найвища споруда в золотисто-білу смужку була побудована в 1898 році і є одним з найстаріших маяків на чорноморському узбережжі. Після відвідин маяка ви можете прогулятися далі і дійти до Адлерского парку культури і відпочинку, розташованого в стороні від пляжу. Якщо вам хочеться цікаво провести день з родиною, тоді вирушайте на кілька годин в аквапарк. Там ви знайдете різнокольорові водні гірки, з яких так круто спускатися в величезний басейн. Завершити такий насичений день можна в спокійній, але зачаровуючій обстановці Музею історії Адлера, де представлені сотні захоплюючих експонатів: від стародавніх горщиків до старовинних ткацьких верстатів.

Готелі в Адлері

В Адлері знаходиться безліч розкішних здравниць, більше схожих на палаци. Якщо ви бажаєте опинитися в атмосфері бездоганного комфорту і розкоші, забронюйте номер в одному з 5-зіркових готелів Адлера (до речі, зробити це можна на сайті hotels.ru), в кожному з яких є критий басейн, парова лазня, джакузі і першокласні ресторани. Якщо ви не великий любитель курортного відпочинку, але вам все ж хочеться розкоші, ви можете зупинитися в більш традиційному 3 або 4-зірковому готельному комплексі на узбережжі, де до послуг гостей величезні номера з двоспальними ліжками та консьєрж-послуги вищого класу. Якщо ви вибрали бюджетний варіант подорожі, то ідеальним вибором стане один з невеликих, віддалених від пляжу 3-зіркових готелів.

Де саме краще зупинитися?

Незважаючи на те, що Адлер - це популярне курортне місто, тут панує невимушена атмосфера, що розташовує до сімейного відпочинку. Якщо ви приїжджаєте всією сім'єю, то вам краще зупинитися недалеко від пляжу в північній частині міста, і тоді ви будете прокидатися під м'які звуки морського прибою. Зупинившись в готелі, розташованому трохи південніше і далі від пляжу, ви опинитеся ближче до всіх захоплюючим пам'яток Адлера, в тому числі до величного і загадкового Олімпійському парку. Щоб відчути повну ідилію Адлера, перейнятися духом тихих вулиць і широких зелених алей, наповнених пахощами польових квітів, вам варто зупинитися ще далі на південь від центру, в районі Бухта.

Як дістатися до Адлера?

До Адлера можна долетіти з Московських міжнародних аеропортів «Домодєдово» або «Шереметьєво», рейс триває трохи більше 2 годин. Крім того, можна доїхати до Адлера на поїзді з багатьох великих міст Росії. З Сочі дістатися до Адлера дуже просто. Сідайте на недорогий автобус, який ходить строго за розкладом і з вітерцем доставить вас прямо в центр Адлера, або їдьте на поїзді «Аероекспрес»: він робить зупинку біля залізничного вокзалу Адлер, розташованого недалеко від центру. Крім того, за невелику додаткову плату багато готелів пропонують трансфер з аеропорту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Нетрадиционная медицина ...

КОМЕНТАРІ