Чому варто купити 3D-принтер додому?

Чому варто купити 3D-принтер додому?

28.11.17 20:45 0 1202

Якщо ви бажаєте розкрити свій творчий потенціал і урізноманітнити життя чимось цікавим, то домашній 3D-друк допоможе в вашому хобі і навіть зможе принести додатковий заробіток. У цій статті ми розглянемо п'ять причин чому варто купить 3Д принтер.

Освіта для дорослих і дітей

У родині 3D-принтер стане не лише помічником по господарству, а й прекрасним засобом для позбавлення дитини від надмірного захоплення комп'ютерними іграми, телевізором і планшетами. Для підростаючої дитини такий принтер стане корисним хобі і підведенням для розвитку відносин з батьками. На який термін вистачить уваги дитини до нового захоплення, залежить від батьків. Забезпечуйте дитину цікавими завданнями по 3D-друку: подарунками для друзів і близьких, предметами інтер'єру або запасними частинами для роботів Lego.

Сьогодні існує безліч гуртків дитячої технічної творчості. Хлопці, які відвідують такі програми, із задоволенням занурюються в світ науки і техніки, змінюючи свої життєві пріоритети. Навчившись поводитися з 3D-технікою, розібравшись в програмах 3D-моделювання, дитина закладає важливу цеглинку в свій життєвий досвід.

Що стосується самоосвіти, то ніколи не пізно отримати нову професію. Навчившись моделювати і користуватися 3D-принтером, ви набудете нову спеціальність, потреба в якій росте з кожним днем. Багато компаній починають використовувати 3D-принтери в виробничих процесах і потребують профільних фахівців.

Помічник по господарству і оформлення інтер'єру

3D-принтер без всяких сумнівів стане в нагоді в дрібному ремонті побутових приладів. Відразу розглянемо конкретний приклад: припустимо, у вас зламалася посудомийна машина і в один прекрасний день замість чистого посуду ви виявили калюжу води навколо апарата. Одна з найбільш частих причин подібних потопів лежить в поломці крильчатки насоса. Змоделювати крильчатку, особливо якщо у вас є 3D-сканер, не складає великих труднощів, а друк нової деталі займе близько години. А скільки часу і грошей піде на ремонт, якщо машину віддати на сервісне обслуговування?

Інтер'єр - багата нива для творчості. За допомогою 3D-друку можна створювати різні вази, світильники, плафони, статуетки, кухонне приладдя, підставки під телефони та планшети, дизайнерські вимикачі, обмежувачі вікон, розетки, елементи оформлення стелі і таке інше.

Віртуальні моделі можна спроектувати самостійно, замовити в бюро 3D-друку або просто завантажити готові зразки зі спеціалізованих сайтів. З часткою фантазії і бажання інтер'єр можна зробити воістину унікальним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ