Житомирщина вже підготувала всі необхідні документи для будівництва 14 футбольних полів

Житомирщина вже підготувала всі необхідні документи для будівництва 14 футбольних полів

30.11.17 08:52 0 639
14 нових футбольних полів зі штучним покриттям побудують в об'єднаних громадах та містах Житомирщини за кошти державного та місцевого бюджетів. Всі документи вже подані до Мінрегіону.

Про це повідомляє заступник начальника управління сім'ї, молоді та спорту ОДА Олександр Антонюк.

— «Всі документи від розпорядників коштів – а це ОТГ, райдержадміністрації, міські ради – вже відправили до Мінрегіону. Всі майданчики будуть будуватися на основі типового проекту. Незабаром Мінрегіон має розподілити кошти безпосередньо на рахунки розпорядників. А місцеві бюджети будуть ці проекти співфінансувати», – зазначив він.

За словами голови Баранівської ОТГ Анатолія Душка, попередньо частка співфінансування складає близько 50% (750 тис. грн).

— «Ділянку для будівництва ми вибрали. Майданчик буде знаходитися біля опорної школи, щоб займатися футболом могли якомога більше дітей. Попередньо розмір співфінансування складає 50%. Незалежно від того, яка сума буде необхідна, як голова ОТГ я буду діяти тільки в інтересах громади», – наголосив Анатолій Душко.

— Голова Високівської ОТГ Микола Бардук зазначає: «Футбольне поле ми плануємо побудувати біля Високівської гімназії. Це оптимальне місце, щоб могли займатися і учні, і дорослі, і не лише з Високого, але і з сусідніх сіл. Наразі готуємо проектно-кошторисну документацію».

Футбольні майданчики зі штучним покриттям з'являться за підтримки Мінрегіону та Віце-прем'єр-міністра України Геннадія Зубка.

З державного бюджету на них виділили 10 млн 978,5 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кількість ...

КОМЕНТАРІ