У Житомирі відкрили центр для підготовки монтажників санітарно-технічного обладнання

У Житомирі відкрили центр для підготовки монтажників санітарно-технічного обладнання

30.11.17 11:42 0 550
На Житомирщині відкрили перший навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування, де готуватимуть та навчатимуть кваліфікованих робітників цього напрямку.

Офіційне відкриття відбулось 28 листопада, на базі Центру професійно-технічної освіти м. Житомир в рамках реалізації пілотного проекту з модернізації підготовки кваліфікованих робітників.

Заступник голови ОДА Ярослав Лагута разом із директором департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Миколою Кучинським та заступником голови облради Максимом Вілівчуком оглянули навчальне обладнання у нових майстернях – слюсарній та слюсарно-монтажній, а також кабінет професійно-теоретичної підготовки.

— За словами Ярослава Лагути, такі навчально-практичні центри мають бути в кожному навчальному закладі професійної освіти. « економіка нашої країни та Житомирщини потребує професійних підходів до організації праці й відповідно кваліфікованих робітників. Адже саме практичні навички під час працевлаштування ціняться найбільше. Тому ми й надалі будемо покращувати матеріально-технічну базу професійно-технічних закладів освіти й рівень підготовки фахівців, який максимально відповідатиме ринку праці», – розповів заступник голови ОДА, спілкуючись із викладачами центру та керівниками ПТНЗ області.

Новостворений навчально-практичний центр з підготовки монтажників санітарно-технічних систем і устаткування дасть можливість молоді, учасникам АТО, безробітним здобути професію, що є затребуваною на ринку праці, підвищити кваліфікацію, опановуючи новітні технології на сучасному високоякісному обладнанні.

Директор департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Микола Кучинський зазначив, що отримав гарні враження, оглядаючи аудиторії та навчальне обладнання новоствореного навчально-практичного центру.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Перше ...

КОМЕНТАРІ