В Житомирській області за дорученням голови ОДА управління освіти перевіряє закуплене для кабінетів обладнання

В Житомирській області за дорученням голови ОДА управління освіти перевіряє закуплене для кабінетів обладнання

30.11.17 10:15 0 511
За дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича управління освіти і науки проводить моніторинг закупленого обладнання кабінетів фізики, хімії, біології, географії, та математики у школах області.

Про це повідомляє начальник управління освіти і науки ОДА Лариса Шевчук.

— «На в області закупили обладнання для 18 кабінетів хімії, 14 кабінетів біології, 3 кабінетів географії, 17 кабінетів фізики та 11 кабінетів математики у школах ОТГ, а також для 18 кабінетів у школах з поглибленим вивченням природничих та математичних предметів. Відділи освіти та школи самостійно визначаються з необхідним обладнанням, але все воно має бути у межах типового переліку, затвердженого Міністерством освіти і науки України», – повідомляє Лариса Шевчук.

За рахунок освітньої субвенції, яка виділена на підтримку ОТГ у сумі 11,8 млн грн, в області вже придбали оснащення для 18 кабінетів хімії, 14 кабінетів біології, 3 кабінетів географії, 17 кабінетів фізики та 11 кабінетів математики, 46 мультимедійних дошок, 33 проектори, 96 комп'ютерних комплекси, 68 комплектів шкільних меблів. Оснащення встановлено у 77 школах ОТГ.

Також область отримала кошти у сумі 11 004,7 тис. грн на оснащення загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням природничих та математичних предметів та опорних закладів засобами навчання. Завдяки цьому оснащено 18 кабінетів біології, географії, фізики та математики, а також придбано 9 комплектів мультимедійного обладнання та 649 комплектів шкільних меблів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ