У Рівненській області засуджено до 11 років позбавлення волі розбійника з Млинівщини

У Рівненській області засуджено до 11 років позбавлення волі розбійника з Млинівщини

30.11.17 08:01 0 504
Млинівським відділом Дубенської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді судом обвинувального акта стосовно жителя Млинівського району, який вчинив крадіжку та розбійний напад із проникненням у житло (ознаки кримінальних правопорушень, що передбачені ч.3 ст.185, ч.3 ст.187 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Млинівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури.

Зібраними у ході досудового розслідування доказами встановлено, а у суді доведено, що 34-річний чоловік у травні 2017 року серед білого дня увірвався до будинку у селі Травневе, в якому проживала одинока бабуся. З маскою на обличчі та погрожуючи ножем, зловмисник змусив 77-річну жінку віддати усі гроші, які вона при собі мала, – а це 850 грн. Після цього чоловік зник, прихопивши із собою з підсобного приміщення ще й велосипед.

21.11.2017 колегія суддів Рівненського районного суду погодилася з доводами та позицією прокурора, визнала чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень та із врахуванням того, що останній раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, йому призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 11 років з конфіскацією всього майна.

Вирок суду законної сили ще не набрав. Упродовж місяця учасники судового процесу мають право його оскаржити.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перевірка лакофарбового ...
Наступна новина: Тернопілля: «Час громади» ...

КОМЕНТАРІ