Чи є сенс будувати магазин із сендвіч-панелей?

Чи є сенс будувати магазин із сендвіч-панелей?

30.11.17 13:58 0 3385

Сьогодні магазини ростуть, як на дріжджах. У місці, де вчора ще був рівний асфальт, сьогодні вже красується нова торгова точка - красива, сучасна. У чому секрет миттєвого будівництва? Відповідь проста: використовується каркасна технологія на основі сендвіч-панелей. Про цю технологію знає кожен будівельник, вона у всіх на слуху й рекомендується кожною будівельною компанією.

Сендвіч-панелі, буквально, підірвали будівельний ринок. Їх використовують з будь-яким призначенням: у якості покрівельного, стінового та декоративного матеріалу. Магазини, що швидко зводяться, ларьки та павільйони винятком не стали. Вони виготовляються з сучасних панелей і відповідають необхідній якості в експлуатації, довговічності та енергозбереженні. Компанія «Здоровий клімат» підготувала статтю, яка переконає вас у тому, що будівництво торгових точок з сендвіч-панелей - найкраща ідея на сьогоднішній день. Якщо ви вже знаєте про всі переваги каркасної технології, можете прямо зараз замовити магазин із сендвіч-панелей у Львові.

5 головних причин побудувати магазин із сендвіч панелей

Чому ж каркасна технологія будівництва настільки популярна сьогодні? Буквально, кожен окремий комерційний об'єкт будується з сендвіч-панелей. На то є ряд причин.

Каркасна - найдешевша технологія будівництва

Кожна будівельна компанія при вашому запиті побудувати магазинчик дешево запропонує використовувати сендвіч-панель. Матеріал сучасний і недорогий (ціна в 2-4 рази нижче традиційних матеріалів), має невелику вагу, отже, не вимагає важкого фундаменту. До слова, невеликі магазини з сендвіч-панелей можуть встановлюватися й без фундаменту - на рівну асфальтовану поверхню.

Проект магазину з сендвіч панелей виконується за 1 день

Терміново потрібен нетипової проект торгової точки з сендвічів? Професійні компанії швидко розроблять його за один день. Тут не потрібно вигадувати велосипед, підбирати спосіб і технологію кладки (як з цеглою, наприклад). Просто вибираєте конструкцію, колір, розміри магазину і проект готовий.

Збірні магазини споруджуються за кілька місяців

Не дивуйтеся, якщо почуєте, що ваш магазин буде готовий через 2-3 місяці. Технологія монтажу проста: виготовляється каркас, встановлюється на будмайданчику на плиту, до нього кріпляться панелі, вироблені по ваших розмірах на замовлення (або типових розмірів, що ще простіше). Самі панелі кріпляться на замок без використання вологих сполучних матеріалів. Навіть якщо ви вирішили побудувати швидкомонтований магазин сам своїми руками, будівництво зажадає дуже мало часу.

Магазин з панелей - мобільний

Якщо ви будуєте об'єкт з цегли, то перевезти його на інше місце - неможливо. З будівлею з сендвіч панелі все набагато простіше. Можна в будь-який час його розібрати та зібрати в потрібному місці. А невеликі споруди на зразок ларька або битовки можна й зовсім перевозити в зібраному вигляді.

У будівлі з сендвічів тепло

Панелі типу сендвіч енергоефективні. Вони працюють за принципом «термоса», утримуючи тепло в приміщенні взимку та прохолоду влітку. Досягається це завдяки утеплювачу - мінеральній ваті або пінопласту та досить герметичним зовнішнім листам. Отже, ви заощадите на опаленні приміщення або його охолодженні в спеку.

Насправді, переваг у магазинів, будуюємих по каркасної технології, маса. Ми привели ключові. Однак вони вже говорять про те, що побудувати магазин з сендвіч панелей - одна з кращих і раціональних ваших ідей.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Требования к входной двери ...

КОМЕНТАРІ