Підрядник виконує дедлайн голови ОДА: вже перекрили 80% даху у Словечанській гімназії.

Підрядник виконує дедлайн голови ОДА: вже перекрили 80% даху у Словечанській гімназії.

01.12.17 08:10 0 518
Підрядник ТОВ «Сучасні технології» виконує завдання голови ОДА Ігоря Гундича – станом на 29 листопада вже перекрили 80% даху у Словечанській гімназії. Бригади працюють у декілька змін – 18 годин на добу, аби діти якнайшвидше продовжили навчання в комфортних умовах.

Про це повідомив директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов, який контролює процес відновлення даху.

Після того, як дощ та сніг підтопили заклад, голова ОДА Ігор Гундич зобов'язав будівельну компанію, яка виконує ремонт у Словечанській гімназії, перекрити дах до 1 грудня.

— «З 6 години ранку до 24 години ночі у Словечанській гімназії 16-18 робітників перекривають дах. Вже 80% робіт підрядник виконав. Наверх ще потрібно влаштувати мембранне покриття. Робітники вкладаються у дедлайн голови ОДА та до 1 грудня повністю відновлять дах у навчальному закладі. Договір із підрядником буде розірвано упродовж 2 тижнів. До цього часу він має компенсувати всі завдані гімназії збитки та виконати відновлювальні роботи всередині закладу», – зазначив Роман Щебетов.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За позовом прокуратури ...
Наступна новина: Чернігів: У онкодиспансер ...

КОМЕНТАРІ