Чернівці: Оплатити комунальні платежі тепер можна буде за декілька хвилин

Чернівці: Оплатити комунальні платежі тепер можна буде за декілька хвилин

01.12.17 09:44 0 667
Технологія миттєвої безконтактної оплати комунальних платежів за допомогою QR-коду і мобільного додатка Privat24 стала доступна чернівчанам. Усю технічну частину проекту взяв на себе Приватбанк. Сервіс презентували у приміщенні міської ради.

Відтепер, чернівчани можуть сплатити одразу за всі спожиті комунальні послуги єдиним платежем, витративши лічені хвилини. Важливим є соціальна спрямованість сервісу, адже комісія за єдиний платіж складає лише 1 грн. Враховуючи те, що оплата за «комуналки» в касах деяких фінансових установ супроводжується комісією від 3 грн і вище за кожен платіж, для мешканців міста нова послуга є дуже вигідною.

“Ми створили унікальний сервіс, що дозволяє сплатити комунальні платежі за допомогою мобільного додатку Privat24 лише “в два кліки”, – сказав керівник напрямку “Платежі та перекази” Південно-Західного регіонального управління ПриватБанку Віталій Якубовський. – Саме через мобільність, зручність і, найголовніше – економію часу, цей сервіс продовжує набирати популярність серед наших клієнтів та виявляє зацікавленість керівників комунальних підприємств”.

Плакати з QR-кодами будуть розміщені у чернівецьких відділеннях ПриватБанку та у комунальних установах міста. Планується також розміщення кодів на комунальних платіжках, які розсилаються чернівчанам за домашніми адресами.

“Нові платформи для сплати за комунальні послуги в першу чергу спрямовані на споживача, – зауважив на презентації послуги заступник міського голови Чернівців Володимир Середюк. – Нам дуже приємно, що саме ПриватБанк, як найбільш технологічний державний банк, зміг реалізувати цей сервіс для чернівчан”.

Оплата комунальних платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, відсканувати з додатку QR-код та ввести пошукові дані. Це може бути адреса, П.І.Б. або особовий рахунок клієнта. Далі необхідно звірити показники лічильників, суму платежів і обрати картку з якої відбудеться оплата. Єдину квитанцію за платежем можна надіслати на власний e-mail, зберегти в смартфоні або роздрукувати в найближчому терміналі самообслуговування ПриватБанку.

Ті клієнти, у кого ще немає гаджету для встановлення додатку Privat24, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомогою планшета співробітника відділення.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина активно ...
Наступна новина: Ігор Вонс: Агенція ...

КОМЕНТАРІ