Чернівецькі ліцеїсти презентували свої роботи в конкурсі молодіжних інноваційних проектів

Чернівецькі ліцеїсти презентували свої роботи в конкурсі молодіжних інноваційних проектів

01.12.17 08:02 0 534
Учні чернівецького ліцею №1- Максим Ліщинський, Максим Григорчук, Микола Веремчук презентували свої роботи на фінальному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України». Організатором конкурсу є Національний центр «Мала академія наук України».

Роботи учасників конкурсу оцінювались за наступними критеріями: актуальність, практичне значення, самостійність у виконанні роботи і творчий підхід, повнота в розкритті теми, презентаційні навички учасника, відповідність стендової доповіді вимогам і наявність демонстраційної моделі чи макета.

Вкотре чернівецькі школярі показали високі результати: дипломом І ступеню нагороджено Миколу Веремчука у номінації «Електроніка та приладобудування»з темою дослідницької роботи «Дослідження розподілення густини у газах за допомогою шлірен зйомки», дипломом ІІІ ступеню – Максима Ліщинського у номінації «Екологія та ресурсозбереження» з темою дослідницької роботи «Створення сонячного елемента на основі оксиду заліза».

Також конкурсанти мали можливість поспілкуватися з американським підприємцем, засновником компанії Sensors Unlimited Inc., інженером і вченим Грегорі Олсеном, який в жовтні 2005 року , став третьою приватною особою, яка здійснила поїздку на Міжнародну космічну станцію.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі за 2017 рік ...

КОМЕНТАРІ