Taobao: Замовляємо товари грамотно

Taobao: Замовляємо товари грамотно

01.12.17 13:03 0 1222

Замовляти товари на Taobao в Україні - це практично та вигідно. Багато людей говорять, що процеси вибору, оплати, а також доставки різноманітних товарів з ТАОБАО в Україну створюють безліч питань і не є простими. Це правда, але їх всіх можна вирішити.

Далі, ми розповімо, що треба враховувати, купляючи товари на Таобао і допоможе нам про в цьому співробітник української версії китайської торгової площадки - https://ua-tao.com, яка безпосередньо займається доставкою товарів з Китаю в Україну.

Taobao: Що це таке?

ТАОБАО це - торгова платформа КНР, яка на сьогоднішній день налічує 500,000,000 користувачів. При цьому, > 60,000,000 відвідувачів в день переглядають більше ніж 800 млн. пропозицій і в середньому купують 48 тисю. товарів кожної хвилини.

Щоб зареєструватися на ТАОБАО ви можете переключитись з китайської мови на англійську - це суттєво простить розуміння.

Вибір і замовлення товарів

З самого початку дана китайська платформа націлювалась на продавців і покупців з КНР, плюс інші регіони Азії. Тому персональний аккаунт і інтерфейс користувачів сайту - на ієрогліфах. В даній ситуації, якщо ви звісно ж не розмовляєте китайською, ви можете піти трьома шляхами:

  • Використати онлайн-перекладач Google Translate, але перекладати не на українську / російську мову, а на англійську;
  • Якщо треба перекласти виключно на російську мову, тоді варто використати сайт bkrs.info;
  • Або зайти на веб-сайт з перекладом Taobao на нашу мову (правда частіше всього цей переклад зроблений все тим же Google Translate.

Шукаємо товар

Використовуючи рядок пошуку, вводите ієрогліфами назву товару, що вас цікавить (заздалегідь перевівши її за допомогою bkrs.info). Якщо ж ви будете вводити запит англійською чи російською мовами, то суттєво зменшите кількість товарів (велика кількість якісних товарних пропозицій доступні виключно на ієрогліфах).

Як купити на Таобао?

Всю важливу інформацію про товар можна прочитати в описі. Якщо потрібних даних Ви не знайшли на сторінці, тоді просто зв'яжіться з продавцем (це можна зробити натиснувши на синю крапельку з окулярами).

Оплатити покупки на Taobao можна за допомогою платіжної системи Alipay, яка приймає міжнародні банківські карти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: 11 грудня 2017 ...
Наступна новина: Дистрибьютор: Кто это такой?

КОМЕНТАРІ