Сучасні програми для управління бізнесом

Сучасні програми для управління бізнесом

01.12.17 17:14 0 1089

Череда криз і потрясінь, що відбулися в нашій країні за останні роки назавжди змінила поведінку споживачів. Вже практично не залишилося галузей, в яких клієнти стояли б у черзі, щоб придбати товари які ви продаєте чи виробляєте. Адже раніше вимоги до облікової системи зводилися до того, що нам необхідно обіковувати наших клієнтів. То тепер сучасна програма обліку бізнесу повинна не тільки вести бухгалтерський або складський облік і формувати звітність, в такому вигляді, яка потрібна контролюючим органам, а її першочерговим завданням має бити створення такої системи обліку та управління інформацією, яка дозволить підприємству стабільно розвиватися і зміцнювати свою конкурентоспроможність на ринку.

Серед великої кількості пакетів програмного забезпечення для управління підприємством явним лідером є сімейство програм 1С Підприємство 8. Основними перевагами даного програмного продукту є:

Використання сучасних технологій які дозволяють організувати роботу програми, на підприємствах будь-якого розміру, використовуючи можливості спільної роботи з безкоштовними і комерційними серверами баз даних.

Можливість трансляції програми в інтернет, що дозволяє будь-якому співробітникові фірми в будь-який час дня і ночі отримати необхідну йому інформацію для проведення ефективної роботи або клієнту зробити замовлення на цікаві для його товари тоді і де це йому зручно.

Наявність вбудованої мови програмування і систем швидкої розробки (система компонування даних) дозволяє користувачам і програмістам без залучення фахівців фірми розробника, розробляти і налаштовувати новий функціонал, звіти і обробки.

Всі програми 1С Підприємство 8 або мають підсистему бухгалтерського, регламентованого обліку, або дозволяють програмі обмінюватися обліковими даними з програмами бухгалтерського обліку.

Перелік популярних програм обліку та управління підприємством фірми 1С:

  • 1С Управління торгівлею 8 для України;
  • 1С Управління торговим підприємством 8 для України;
  • 1С Управління невеликою фірмою 8 для України;
  • 1С Управління виробничим підприємством 8 для України;
  • 1С ERP 2 для України (програма управління ресурсами підприємства);
  • 1С Управління зарплатою і кадрами 8 для України.

Не залежно від того яким бізнесом ви займаєтеся фірма 1С запропонує типові або галузеві продукти, який задовольнить всі потреби вашого підприємства.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Дом из оцилиндрованного ...

КОМЕНТАРІ