На Тернопіллі державні відзнаки отримали Валерій Федорейко та Олег Караванський

На Тернопіллі державні відзнаки отримали Валерій Федорейко та Олег Караванський

02.12.17 15:39 0 741
Перед початком чергового засідання колегії облдержадміністрації голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук передали державні нагороди тернопільському професорові, одному з основних ідейників впровадження енергоефективних заходів в області Валерієві Федорейкові та керівникові ПАТ «Тернопільгаз» Олегові Караванському.

Так, Указом Президента України за №286 від 28 вересня 2017 року про відзначення державними нагородами України та з нагоди дня працівника освіти за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм нагороджено орденом «За заслуги ІІІ ступеня» Валерія Степановича Федорейка, завідувача кафедри Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

А також почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку газифікації і газопостачання Тернопільської області, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено голову правління публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Тернопільгаз» Олега Івановича Караванського.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ