Чернігівська міська рада затвердила Програму організації та проведення у 2018 році громадських робіт для незайнятого населення

Чернігівська міська рада затвердила Програму організації та проведення у 2018 році громадських робіт для незайнятого населення

02.12.17 13:00 0 553
30 листопада, на засіданні двадцять п'ятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання депутати затвердили Програму організації та проведення у 2018 році громадських робіт для незайнятого населення м. Чернігова.

Мета реалізації цього напрямку полягає в стимулюванні мотивації до праці та матеріальної підтримки безробітних, а для територіальної громади – в залученні додаткових трудових та фінансових ресурсів у забезпеченні благоустрою міста та соціального захисту населення.

Загальна кількість безробітних, яких планується у наступному році залучити до громадських робіт, становить 1385 осіб.

Зацікавленість в організації громадських робіт виявили, зокрема, підприємства, підпорядковані управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради. А саме: КП «Новозаводське», КП «Деснянське», КП «Спецкомбінат КПО», КП «ЖЕК-10», КП «АТП-2528», КП «ЖЕК-13». Також серед тимчасових роботодавців будуть управління праці та соціального захисту населення й КП «Чернігівське тролейбусне управління».

Організація громадських робіт фінансуватиметься з міського бюджету (975 тис. грн), а також і за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За інформацією міського центру зайнятості, впродовж 9 місяців поточного року на обліку перебувало 6900 безробітних громадян. Із загальної кількості - працевлаштовані 1650 безробітних, 630 осіб пройшли професійне навчання, 800 мешканців міста працювали на громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Довідково:

Перелік видів громадських робіт, що організовуються у м. Чернігові у 2018 році

Перелік підприємств, організацій, установ державної і комунальної власності, на яких планується організувати громадські роботи для безробітних та осіб, що шукають роботу

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Секретарем Чернівецької ...
Наступна новина: 19 грудня у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ