Чернігів: Владислав Атрошенко: «Зміна підпорядкування спортивних шкіл не понесе за собою наслідків для колективу та дітей»

Чернігів: Владислав Атрошенко: «Зміна підпорядкування спортивних шкіл не понесе за собою наслідків для колективу та дітей»

02.12.17 09:37 0 543
На початку двадцять п'ятої сесії 7 скликання Чернігівської міської ради перед затвердженням порядку денного, активно обговорювалося питання щодо виключення з повістки дня проект «Про зміну підпорядкування дитячо-юнацьких спортивних шкіл». Пропозиція щодо виключення цього питання з порядку денного була запропонована постійною депутатською комісією з питань соціально-економічного розвитку, підприємництва, туризму та інвестиційної діяльності. У обговорені цього питання взяв участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, депутати міської ради та всі бажаючі громадські активісти.

У проекті рішення даного питання пропонується підпорядкувати з 01.09.2018 року дві спортивні школи управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради. Зараз вони підпорядковуються управлінню освіти міської ради.

Чернігівський міський голова зазначив, що після підпорядкування дитячо-юнацьких спортивних шкіл не відбудеться жодних наслідків ні для майна, ні для колективу, дітей, інвентарю тощо. Одночасно він додав, що це суто організаційне питання.

- Я абсолютно відповідально кажу, що майно школи належить громаді і буде належати громаді. Ніхто ніяких посягань на таємну приватизацію чи будь-що не має. Тренерський склад, дітки, які займалися - все це залишається в тому порядку, в якому воно зараз знаходиться. Жодних ризиків по спортивно-виховному процесу це не несе. Це організаційно проситься: щоб м'ячами, сітками, човнами займалося відповідне управління у справах сім'ї, молоді та спорту. А підручниками і навчальним процесом займалося управління освіти. Єдине організаційне питання: при переході до іншого управління потрібно буде заключити угоду оренди з ціною в 1 грн. Це організаційно абсолютно дрібниця. Жодних наслідків ані для майна, ані для колективу, дітей це не понесе. Звісно, що є якісь хвилювання є в директора цієї школи, але з цими хвилюваннями було правильніше зайти до мене, й задати питання, аніж десь там кулуарно обговорювати свої ризики – сказав Владислав Атрошенко.*/blockquote

У підсумку, питання «Про зміну підпорядкування дитячо-юнацьких спортивних шкіл» залишилося в порядку денному сесії та надалі було прийнято 22 голосами «За».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Електронна петиція щодо ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ