Форум е-демократії «Цифровий розвиток міст: сьогодення та майбутнє» у Чернівцях

Форум е-демократії «Цифровий розвиток міст: сьогодення та майбутнє» у Чернівцях

02.12.17 14:22 0 865
18 грудня 2017 року у місті Чернівці відбудеться Форум електронної демократії «Цифровий розвиток міст: сьогодення та майбутнє». Його організаторами виступають Асоціація відкритих міст та Чернівецька міська рада.

Метою Форуму є ознайомлення учасників з сучасними тенденціями та електронними інструментами взаємодії місцевої влади та громадськості, обмін досвідом представників міст, експертів та розробників електронних сервісів, вироблення спільних підходів до розвитку і впровадження нових інструментів е-взаємодії.

До участі у Форумі запрошуються:

* представники міст (міські голови, їх заступники, керівники структурних підрозділів міських рад, що відповідають за впровадження інструментів електронної взаємодії);

* розробники електронних сервісів призначених для покращення взаємодії місцевої влади та мешканців (в тому числі переможці і учасники EGAP Challenge та інших конкурсів з розробки е-сервісів для міст);

* експерти з е-демократії, представники громадських організацій, які активно працюють над розвитком інструментів е-демократії та е-урядування.

Орієнтовна програма заходу за цим посиланням https://docs.google.com/document/d/1udkBTeiH71SEba34RDkZriRG8XD3lfq1eI968dOvgTU/edit?usp=sharing.

Звертаємо увагу, що кількість учасників Форуму обмежена (орієнтовно 50 осіб), а тому організатори проведуть відбір відповідно до заповнених реєстраційних форм. Просимо Вас, не пізніше 8 грудня, повідомити Виконавчу дирекцію «Асоціації відкритих міст» про свій намір взяти участь у Форумі заповнивши реєстраційну форму за цим посиланням https://goo.gl/forms/NxdswB6kdn1uTCLI3

Остаточна програма та місце проведення Форуму будуть повідомлені відібраним учасникам не пізніше 11 грудня 2017 р.

Організатори компенсують вартість проїзду учасникам Форуму з інших міст у потязі (купе або другий клас Інтерсіті) чи автобусі за умови наявності відповідних квитків.

Якщо у Вас виникатимуть будь-які питання стосовно участі у Форумі, просимо звертатися до Михайла Находа, виконавчого директора Асоціації, тел. 067 332-64-14, 050 844-05-21, e-mail: mnakhod@gmail.com, або за телефонами 0332 78-82-90, 067 787-65-27 та 066 744-87-56 (Наталія).

Форум відбувається в рамках реалізації проекту «Інституційна підтримка діяльності «Асоціації відкритих міст», що здійснюється за підтримки програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), який фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа і Фондом InnovaBridge, а також за підтримки проекту «Відкрите місто», що фінансується Фондом Ч.С. Мотта.

Також захід проводиться завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за фінансової підтримки UK aid уряду Великобританії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ