За грант від ОДА учні Житомирщини навчалися спілкуватися з дітьми з порушеннями психічного розвитку

За грант від ОДА учні Житомирщини навчалися спілкуватися з дітьми з порушеннями психічного розвитку

02.12.17 08:45 0 576
Учні з різних шкіл Пулинського, Радомишльського та Хорошівського районів навчалися спілкуватися з дітьми, які мають порушення психічного розвитку.

Тренінги відбулися 27-29 листопада у рамках проекту «Психічне здоров'я дітей: від знань до дій», який реалізовує Цент Практичної психології «For Life» за грантової підтримки облдержадміністрації.

— «За ці 3 тренінги вдалося охопити 75 дітей, які навчаються в інклюзивних класах. Саме для них зараз найважливіше вміти спілкуватися з дітьми, які мають порушення психічного розвитку. Учні щирі у своїх емоціях і готові допомагати таким діткам», – зазначила керівник проекту Наталія Портницька.

Учасники тренінгу в ігровій формі з використанням мультимедіа мали можливість ознайомитися з порушеннями психічного розвитку дитини і виробили стратегії взаємодії з такими дітьми.

Тренінги для учнів відбудуться ще у грудні у Новоград-Волинському, Романівському та Житомирському районах. у Коростені вчителі у рамках проекту проходять тренінг з питань психічного здоров'я дітей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ