Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: виплати тривають

Програма підтримки народжуваності в місті Чернігові: виплати тривають

05.12.17 14:22 0 504
Наступні 139 чернігівських родин отримають міську допомогу при народженні дитини.Рішення про виплату допомог черговим заявникам прийняв 4 грудня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

З цих родин 76 поповнилися першою дитиною, 54 – другою і 9 – третьою.

Загальна сума виплат за цим рішенням виконкому – 1 млн 100 тис грн.

У майбутньому виплати за цією міською програмою продовжаться. На наступний 2018 рік у бюджеті міста Чернігова для них передбачено 20 млн грн.



Як вже повідомлялося раніше, міська Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, яку ініціював Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, була прийнята 21 вересня і діє з цього дня.

Допомога видається одному з батьків, які постійно проживають з дитиною та місце проживання яких зареєстровано в місті Чернігові,у наступних розмірах:

- при народженні першої дитини - 5 000 гривень;

- при народженні другої дитини - 10 000 гривень;

- при народженні третьої і кожної наступної дитини - 20 000 гривень.*/blockquote

Документи на одержання допомоги необхідно надавати до Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9).

Допомога надається одноразово по першому зверненню одного з батьків, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дороги Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ