Візит Марини Порошенко до Чернігова

Візит Марини Порошенко до Чернігова

05.12.17 12:39 0 543
4 грудня, із робочим візитом Чернігів відвідала дружина Президента України Марина Порошенко. У програмі візиту – участь у відкритті гідромасажного блоку в обласному Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» та огляд медіатек у Чернігівській загальноосвітній школі №30.

Під час візиту до обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» Марина Порошенко разом із головою облдержадміністрації Валерієм Кулічем, головою обласної ради Ігорем Вдовенком, Чернігівським міським головою Владиславом Атрошенком та народним депутатом України Сергієм Березенком оглянули результати масштабної реконструкції, яка тривала з жовтня 2016 року.

Наразі в закладі проведені внутрішні роботи в триповерховому корпусі, створено басейн із гідромасажною ванною, кухонний блок, велика музична зала, зала лікувальної фізкультури, добудовано кабінет соціально-побутової реабілітації й тренажерна зала. Фінансування ремонтних робіт здійснювалося за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що складає 11 млн гривень.

На завершення перша леді та керівники області та міста ознайомилися з роботою двох медіатек у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 30 м. Чернігова. Інклюзивне навчання в цьому закладі освіти впроваджується вже четвертий рік.

У 2017-2018 навчальному році у школі функціонує 8 інклюзивних класів для 13 дітей з особливими освітніми потребами, для їх соціально-педагогічного супроводу введено 7 посад асистента вчителя.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Електронна петиція щодо ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ