З нагоди Міжнародного дня інваліда очільник Тернополя зустрівся з тернополянами з обмеженими можливостями

З нагоди Міжнародного дня інваліда очільник Тернополя зустрівся з тернополянами з обмеженими можливостями

05.12.17 14:32 0 562
Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. З людьми з обмеженими можливостями, на долю яких випали нелегкі випробування, поспілкувався міський голова Сергій Надал.

Очільник Тернополя зазначив, що результатом спільної роботи органів місцевої влади, підприємців та громадських організацій у місті є поступове впровадження європейських стандартів життя для цієї категорії громадян, їх інтеграція у сучасне суспільство.

«Практика показує, що люди з обмеженими фізичними можливостями стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями, соціально активними і життєствердними людьми, - каже міський голова. - Ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Не тільки у цей день, а й протягом цілого року ми зобов’язані не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги. Тож хочеться побажати всім людям з обмеженими можливостями витримки, здоров’я, оптимізму, можливості втілити в реальності плани та задуми».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дороги Житомирщини ...
Наступна новина: Чернівці: Податкова довідка ...

КОМЕНТАРІ