Тернопіль: сергій Надал привітав учасників міжнародного джазового фестивалю «JazzBez»

Тернопіль: сергій Надал привітав учасників міжнародного джазового фестивалю «JazzBez»

05.12.17 13:29 0 535
XII раз на початку грудня у Тернополі відбувається міжнародний джазовий фестиваль «JazzBez», на який приїжджають виконавці з різних країн. Цього року до міста завітали колективи з Америки, Німеччини, Данії, Польщі та України.

«Вітаю усіх з проведенням у Тернополі міжнародного джазового фестивалю «JazzBez», адже це та подія, яка стала у місті традиційною та довгоочікуваною. Цей фестиваль є актуальним у наш час, оскільки дуже символічно, що саме музика стає спільною мовою, яка об’єднує усі країни, зокрема й організаторів та засновників фестивалю – Польщу та Україну», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Довідка. «JazzBez» - міжнародний джазовий фестиваль, який одночасно проходить в українських містах Києві, Сумах, Тернополі, Луцьку, Рівному, Ужгороді та у польських містах Варшаві, Вроцлаві, Перемишлі, Любліні та Білостоку. Протягом 10 днів під час фестивалю відбудеться 87 концертів, у яких візьмуть участь понад 60 музикантів.

У Тернополі організаторами «JazzBez» є мистецьке об’єднання «Коза», музичний центр «Бастер» та Тернопільська міська рада.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За останній тиждень у ...
Наступна новина: Експерти органів ...

КОМЕНТАРІ