У дитячих поліклініках Тернополя запрацювала «Електронна реєстратура»

У дитячих поліклініках Тернополя запрацювала «Електронна реєстратура»

05.12.17 15:51 0 757
Відтепер на прийом до лікарів у дитячих поліклініках Тернополя можна записатися онлайн через систему «Електронна реєстратура» на сайті http://www.tmdkl.te.ua/. Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, наразі записатися через систему можуть батьки пацієнтів, які обслуговуються у педіатричному відділенні №1 на вул. Федьковича. А вже незабаром цей сервіс буде доступний для запису на прийом для пацієнтів інших мікрорайонів.

«Система «Електронна реєстратура» дозволяє батькам оперативно, через інтернет, не перебуваючи у звичайній черзі у поліклініці, записати дитину на прийом до лікаря. При цьому їм більше не потрібно буде звертатися у реєстратуру, лише прийти у зазначений день та годину у кабінет лікаря, - розповідає очільник Тернополя. – Варто зазначити, що ця система, яка функціонує у Тернополі, може бути повністю адаптована з національною системою електронної реєстратури, про яку ведуться розмови у Міністерстві охорони здоров’я. Окрім того планується, що система буде пристосована для використання з «Карткою тернополянина»».

Одночасно головний лікар Тернопільської міської комунальної дитячої лікарні Андрій Артимович пояснює, що зараз записатися на прийом через «Електронну реєстратуру» можна виключно до дільничого педіатра тим пацієнтам, які обслуговуються у поліклініці на вул. Федьковича. А вже під час прийому сам лікар може записувати пацієнтів через систему «Електронна реєстратура» до вузькопрофільних фахівців або на наступний прийом. Таким чином тернополянам не потрібно звертатися у звичайну реєстратуру медичного закладу на вул. Федьковича. Інші поліклініки поступово приєднуються до системи, про що буде проінформовано додатково.

До слова, у місті також активно працює система «Електронна реєстратура» для дорослого населення функціонує у поліклініках та амбулаторіях на сайті http://www.medical.te.ua/ua/ з початку 2016 року

Інструкція, як записатися на прийом до дільничого педіатра через систему «Електронна реєстратура» http://www.tmdkl.te.ua/:

* В сервісі «Електронна реєстратура» пройдіть реєстрацію вказавши номер мобільного телефону;

* Почніть пошук лікаря за Вашою адресою проживання;

* Обравши лікаря натисніть «Записатись на прийом»;

* Виберіть зручну для Вас дату та час прийому натиснувши на них;

* Перевірте правильність Ваших дій в рубриці «Особистий кабінет» сервісу «Електронна реєстратура» - буде вказано дату (та час прийому, ПІП лікаря - при натисканні на дату) Вашого візиту до лікаря;

* Прийдіть у поліклініку на вказану дату та час ВІДРАЗУ ДО КАБІНЕТУ ЛІКАРЯ (не ідучи до реєстратури) – Ваш електронний талон та амбулаторна картка будуть очікувати на Вас уже в кабінеті лікаря до якого Ви записані на прийом;

* Для відмови від прийому – в «Особистому кабінеті» сервісу «Електронна реєстратура» натисніть на дату прийому до лікаря, та внизу талону натисніть «Відмовитись від прийому». Отримайте підтвердження в «Особистому кабінеті» про відмову від візиту до лікаря.

* Записатись до лікаря можна і за допомогою телефонного дзвінка в реєстратуру поліклініки, де всі необхідні Ваші дані, по телефону, зафіксує медичний реєстратор. В такому випадку, теж підходите на обрану дату та час відразу до кабінету лікаря, не очікуючи черги в реєстратурі – електронний талон та амбулаторна картка будуть очікувати на Вас в кабінеті лікаря.

* На повторне відвідування при потребі педіатр записує Вас одразу на прийомі. Повторно записуватись через сайт не потрібно!

* До вузького спеціаліста маленьких пацієнтів також записує дільничий педіатр одразу на прийомі. В амбулаторну карту записуються дата та час відвідування. В реєстратуру звертатись вже не потрібно !

Телефони гарячої лінії з питань реєстрації on-line

096 510 43 06

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ