На Тернопіллі в Урманській школі встановили модернізовану систему опалення

На Тернопіллі в Урманській школі встановили модернізовану систему опалення

05.12.17 13:46 0 495
У школі в селі Урмань, що на Бережанщині, учням тепер тепло та комфортно навчатися. А завдяки встановленій модернізованій системі опалення – це ще й економічно вигідно. Адже навчальний заклад значно заощаджує на витратах на енергоносії. Пересвідчився у цьому й голова Тернопільської ОДА Степан Барна, який, перебуваючи у робочій поїздці в Бережанському районі, побував в Урманському НВК «ЗНЗ І-ІІ ст. – ДНЗ».

Як наголосив очільник Тернопільщини, в області роблять акцент на якісній освіті, а це можливо лише після того, коли навчання буде затишним та комфортним. І для цього в школах області здійснюються капітальні ремонти, утеплюються фасади, замінюються вікна та системи опалення, перекриваються дахи.

«У даній школі якраз триває робота над утепленням фасаду. Перекрили дах. Старі вікна вже замінили на нові. Також встановили нову систему опалення та паливні котли на дровах. А це дозволяє економніше обігрівати заклад й рівномірно утримувати тепло в усій школі. Відтак, дітям уже не доводиться сидіти на уроках у верхньому одязі та мерзнути, а навпаки – із задоволенням іти до школи та навчатися. Тому такі кроки є правильними та потрібними. Бо після завершення ремонтів ми будемо працювати над покращенням матеріально-технічної бази наших шкіл», – підкреслив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові демонтують ...
Наступна новина: Чернівці: Порядок видачі ...

КОМЕНТАРІ