Тернопілля: кращим працівникам прокуратури області Степан Барна вручив відзнаки

Тернопілля: кращим працівникам прокуратури області Степан Барна вручив відзнаки

05.12.17 12:41 0 706
Щороку, першого грудня, професійне свято відзначають працівники прокуратури. З цієї нагоди у приміщенні прокуратури Тернопільської області відбулися урочистості, під час яких прокурорів привітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«У сфері правоохоронного блоку впродовж останніх двох років спостерігаються доволі позитивні зміни. Серед всіх областей України Тернопільщина відзначається одним з найвищих рівнів довіри населення до правоохоронної системи в Україні. Крім цього, в області нам вдалося серйозно покращити ситуацію щодо розкриття важких злочинів. Не можу залишити поза увагою нашу спільну роботу, яку ми проводимо, щодо боротьби з економічною злочинністю та розкраданням бюджетних коштів», — зазначив очільник області».

За словами Степана Барни, аналізуючи звіт Генерального прокурора України, прокуратура та правоохоронні органи не лише забезпечують дотримання законності на території області, а й активно включаються у процес наповнення бюджетів.

«Повернуті державі свого часу вкрадені Януковичем понад 44 мільярди гривень і вони дають можливість покращити умови в тому числі й української сільської медицини, покращення умов фінансування збройних сил України. За ініціативи Президента України, загалом 4 мільярди буде виділено на розвиток сільської медицини, з яких 170 мільйонів гривень буде спрямовано на сільську медицину Тернопільської області. Також левова частка цих коштів спрямована на будівництво доріг», — зазначив голова Тернопільської ОДА.

За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність, сумлінне ставлення до своїх обов'язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу зміцнення законності та з нагоди Дня працівників прокуратури грамотами обласної державної адміністрації нагороджено:

Прокурора відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадження досудового розслідування та підтримання державного обвинувачення управління нагляді у кримінальному провадженні прокуратури Тернопільської області, молодшого радника юстиції Ярослава Барилка;

Прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженням слідчих регіональної прокуратури старшого радника юстиції Віталія Вільчинського;

Начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень і запитів прокуратури Тернопільської області, старшого радника юстиції Ірину Мокрій;

Прокурора відділу представництва інтересів громадянина або держави в суді та при виконанні судових рішень прокуратури Тернопільської області, молодшого радника юстиції Наталію Осядач.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В Ужгороді презентують ...

КОМЕНТАРІ