Ігор Гундич: У наступному році закупимо ще дві байдарки для найкращих спортсменів

Ігор Гундич: У наступному році закупимо ще дві байдарки для найкращих спортсменів

05.12.17 14:54 0 638
Житомирщина має усі шанси мати своїх олімпійських чемпіонів з веслування на байдарках і каное.

Підготовку спортсменів, розвиток цього виду спорту обговорив голова ОДА Ігор Гундич 4 грудня, з дворазовим олімпійським чемпіоном, тренером збірної України з веслування на байдарках і каное Юрієм Чебаном.

— «Ми намагаємося підтримувати і цей вид спорту. У цьому році закупили хорошу байдарку. На наступний також закладаємо кошти ще на дві. Крім того, планується створення в області бази водних видів спорту, що пришвидшить якісне виховання спортсменів. А з початку нового року має запрацювати благодійний фонд для підтримки спорту і культури, щоб мати можливість оперативно допомагати. Коли, наприклад, спортсмен їде на важливі змагання, то у результаті мають бути зацікавлені і бізнесмени, і депутати області», – зазначив Ігор Гундич.

За словами Юрія Чебана, спортсменка Юліана Путніна, яка перейшла у Житомирську область, займає лідируючі позиції у своїй категорії та є однією з гарних претенденток на поїздку на Олімпійські ігри.

Голова ОДА запевнив, що тут її підтримуватимуть та зроблять усе можливе, щоб вона впевнено зростала як спортсменка.

— «У наступному році плануємо проводити у вашій області збори спортсменів, їх підготовку до змагань. Тут є чудові місця, тиха вода, де можна проводити тренування. Якщо будуть усі умови, то навідаємося не один раз», – зазначив Юрій Чебан.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ