Чернівці: Молодь долучилась до акції “Життя без СНІДу краще!”

Чернівці: Молодь долучилась до акції “Життя без СНІДу краще!”

06.12.17 09:03 0 747
У Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом 1 грудня у фізкультурно – оздоровчому комплексі «Олімпія» відбувся дружній турнір з волейболу «Я – за життя».

Чернівецький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділ у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради організував турнір з метою привернення уваги до однієї з найгостріших проблем сучасності. До заходу долучилися благодійний фонд «Нова сім'я» спільно з патрульною поліцією Чернівців. Всі учасники турніру отримали подяки та подарунки.

На Центральній площі міста Чернівців проведено акцію «Життя без СНІДу краще!» Волонтери пропонували молоді засоби контрацепції, інформаційні буклети щодо збереження репродуктивного здоров'я та пам'ятки про Всесвітній день боротьби зі СНІДом. До заходу долучилися студенти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, Чернівецького професійного ліцею сфери послуг, Чернівецького професійного ліцею автомобільного сервісу та всі небайдужі жителі міста. В заключення всі бажаючі запалили свічку пам'яті жертв ВІЛ/СНІДу та вшанували їх хвилиною мовчання.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті сторіччя ...
Наступна новина: На Житомирщині відзначили ...

КОМЕНТАРІ