Степан Барна привітав військовослужбовців Тернопільщини з Днем Збройних Сил України

Степан Барна привітав військовослужбовців Тернопільщини з Днем Збройних Сил України

08.12.17 13:15 0 588
З нагоди Дня Збройних Сил України у Тернополі привітали військовослужбовців та волонтерів, які допомагають захисникам на передовій. у нелегкий для країни час, у бойовій обстановці, воїни захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, демонструючи приклади патріотизму та сили духу.

Солдатів, ветеранів української армії, а також військовослужбовців під час урочистостей на Театральному майдані привітав голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Для багатьох це символічний день, а для нас – це день, прикріплений звитягою українського козацтва, повстанського руху і боями наших Збройних Сил України у боротьбі з російським окупантом у Донецькій і Луганській областях. Більше 5 тисяч військовослужбовців з Тернопільщини захищають територіальну цілісність нашої держави в рядах 250-тисячної української армії, яка надійно захищає мирне життя нашої держави. Перебуваючи кілька днів тому у зоні проведення антитерористичної операції, у розташуванні 44-ої артилерійської бригади, я зрозумів могутність української армії. Також хочу відзначити участь у бойових діях на Сході України наших гвардійців, батальйону «Тернопіль», спецпідрозділів Служби безпеки та інших військ, адже кожен, хто захищає нашу державу, є солдатом української армії», - наголосив Степан Барна.

Також голова ОДА подякував активістам, волонтерам, підприємцям, які спільними зусиллями разом з владою відроджують військові частини у Теребовлі, Чорткові і Тернополі.

Під час заходу з нагоди відзначення дня Збройних Сил України, відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість та професіоналізм нагородили військовослужбовців Тернопільщини. Також нагороди за громадську активність, мужність та патріотизм, добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції, здійснення волонтерської діяльності отримали волонтери нашого краю.

« ми святкуємо 26-ту річницю з дня створення Збройних Сил України. Протягом цих років армія нищівно руйнувалася і в такому напівзруйнованому стані змушена була ступити у війну. Завдяки намаганням нашого народу, керівництва держави та області, усіх людей, армія була відновлена і ворог отримав відсіч», - підкреслив обласний військовий комісар Леонід Нечепорук.

Пам'ять про полеглих воїнів, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність країни вшанували хвилиною мовчання.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна вручив медикам 44-ої бригади, які захищають життя воїнів на передовій, 5 комплектів військового спорядження, придбаних за підтримки агрохолдингу «Мрія». Ще чотири комплекти отримають медики Національної Гвардії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затверджено фінансові ...
Наступна новина: Сходи з кварцового каменю

КОМЕНТАРІ