На Тернопіллі урядові ініціативи сприятимуть подальшому зростанню економіки і полегшенню ведення бізнесу

На Тернопіллі урядові ініціативи сприятимуть подальшому зростанню економіки і полегшенню ведення бізнесу

08.12.17 10:19 0 829
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про те, що розраховує на 3% економічного зростання у 2018 і переконаний, що ця цифра може сягнути 5-7%. Це стане можливим завдяки поліпшенню інвестиційного клімату та сприянню веденню бізнесу в Україні. Верховна Рада України вже ухвалила урядовий законопроект, який припиняє ганебну практику тиску «силовиків» на бізнес. Віднині про так звані «маски-шоу» можна забути.

Також Уряд запропонує на розгляд Верховної Ради законопроект, який сприятиме покращенню інвестиційного клімату. Йдеться про відтермінування на 90 днів сплати ПДВ від ввезення технологічного обладнання для створення нових робочих місць в Україні. "В наступному році ми зробимо ще один крок по технологічному переозброєнню національної економіки і виробництва. Ми забезпечимо розстрочку податків на ввезення обладнання, яке буде використовуватись для промисловості в Україні. Нам потрібно відкривати можливості колективного залучення інвестицій в державний сектор економіки", - заявив Прем'єр-міністр.

Володимир Гройсман також зазначив, що на в Україні налічується більше 3,5 тисяч державних підприємств, 90% з яких не несуть ніякого стратегічного навантаження, є джерелом корупції , неефективності та приносять збитки. «Інвестиції, нормальний бізнес-клімат, спрямування акцентованих рішень на підтримку інфраструктури, яку ми маємо оновлювати - це все закладено в бюджеті", - заявив очільник Уряду.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Засудили водія,який рік ...

КОМЕНТАРІ