Працівника Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області викрито під час отримання 10 тис грн неправомірної вигоди

Працівника Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області викрито під час отримання 10 тис грн неправомірної вигоди

08.12.17 08:05 0 519
Завдяки скоординованим заходам працівників прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Управління Служби безпеки України в Рівненській області 06.12.2017, викрито та припинено корупційну злочинну діяльність головного інспектора одного із відділів Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області.

Встановлено, що ця особа одержала неправомірну вигоду в сумі 10 тис грн від жителя області за сприяння у виготовленні проектної документації на будівництво, а також уникненні останнього від відповідальності за виконання будівельних робіт до отримання відповідного дозволу.

Після одержання коштів працівника державного органу контролю правоохоронці затримали в порядку ст.208 КПК України, а неправомірну грошову вигоду - вилучили.

Вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ