В Житомирській області представники районів,ОТГ та міст мають подати проекти ДФРР до 15 грудня

В Житомирській області представники районів,ОТГ та міст мають подати проекти ДФРР до 15 грудня

08.12.17 08:53 0 548
До 15 грудня 2017 року Житомирська ОДА проводить відбір інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області у 2018 році.

Станом на 5 грудня місцеві і центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування Житомирщини вже розмістили на офіційному веб-сайті Мінрегіону 77 проектів регіонального розвитку.

Нагадуємо, голова облдержадміністрації Ігор Гундич наголосив, що продовжувати термін подачі проектів більше не буде.

Інвестиційні програми і проекти, які подаються на конкурс, мають відповідати одній з таких вимог:

* відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Житомирської області на 2020 рік у плані заходів з їх реалізації на період 2018-2020 роки;

* впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

* підтримка добровільно об'єднаних територіальних громад.

Основними умовами відбору інвестиційних програм і проектів є їх відповідність вищевказаним вимогам, а також таким критеріям:

* для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво, – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

* календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

* співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

* спроможність суб'єктів, на фінансування об'єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

З формою та необхідним переліком документів можна ознайомитися ТУТ.

Прийом документів для участі у конкурсному відборі проводить департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації за адресою: 10014, Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, к.608, 608а.

Контактні телефони: (0412) 47-43-82, 47-43-86, e-mail: ODAGUba@meta.ua.

До переліку завдань проектів додалися 2 напрями – модернізація системи екстреної (швидкої) медичної допомоги, використання відновлювальних джерел енергетики та розвиток і збереження існуючої мережі закладів культури.

З повним переліком можна ознайомитись ТУТ. Інвестиційні програми і проекти, що передбачають здійснення заходів з енергозбереження будинків і споруд, повинні бути розроблені відповідно до державних будівельних норм та стандартів та забезпечувати комплексний підхід та максимальну енергоефективність від їх реалізації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відбудуться ...
Наступна новина: Cередня зарплата українців ...

КОМЕНТАРІ