У Житомирі відбудеться благодійний аукціон для допомоги дітей зі зниженим зором

У Житомирі відбудеться благодійний аукціон для допомоги дітей зі зниженим зором

08.12.17 09:46 0 554
7 грудня у приміщенні музею космонавтики ім. С. П. Корольова відбудеться благодійний вечір-аукціон в підтримку дітей зі зниженим зором «Космічна Одіссея в світ дитинства».

Захід проходитиме в рамках закриття графічної експозиції робіт «Космічна Одіссея» житомирського митця Артура Хачатряна, який став організатором акції.

Залучені кошти буде направлено підготовчому спеціалізованому класу зі зниженим зором при НВК №38 м. Житомира для придбання корекційного обладнання.

Підтримала благочинну акцію депутат обласної ради Олена Галагуза.

« потрібно об'єднувати зусилля, аби допомагати особливим діткам. Найперше, що мене вразило, коли познайомилася із цим спецкласом, відсутність умов для навчання. Батьки і педагог самотужки давали раду учбовій кімнаті. Закликаю усіх не стояти осторонь і захистити право цих дітей на навчання», – наголошує вона.

Художник також закликає долучитись до благочинної справи усіх небайдужих та запрошує на аукціон представників влади і бізнесу.

«Подарувати дітям не лише справжню зимову казку, а й необхідне для повноцінного життя і дитячих радощів – ось наша мета. Мої картини стануть провідниками на цьому шляху», – розповів Артур Хачатрян.

Місце проведення: музею космонавтики ім. С. П. Корольова.

Початок о 16:00 год.

Вечір буде проходити під музичний супровід живої скрипки, а на дітей спеціалізованого класу очікують солодкі подарунки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ