Купальник з подвійним пуш-апом купити і не сумувати!

Купальник з подвійним пуш-апом купити і не сумувати!

08.12.17 11:09 0 1353

Що потрібно кожній дівчині для щастя в літню пору? Звичайно ж хороший відпочинок на морі і загар на теплому пляжі, на тлі якого буде яскраво виділятися новенький і модний купальник. Але яку ж модель вибрати, вирішувати вже вам. Варто лише чітко дотримуватися правил вибору, які передбачають врахування комплекції і особливостей фігури, і ви легко придбаєте ідеальний варіант.

Купальник з подвійним пуш-апом - це те що ви шукали!

Більшість дам хочуть побачити в каталогах щось особливе. І напевно, ми знаємо що це може бути. Купальник з подвійним пуш-апом, до речі купити в Україні його дуже легко - просто зайдіть в інтернет-магазин modamia.kiev.ua. Адже всі ми знаємо, до яких тільки хитрощів вдаються жінки, щоб спробувати візуально збільшити об'єм своїх грудей. Але найпростішим з них вважається купальник, ліф якого оснащений пуш-апом.

За допомогою коректно обраного розміру ліфа в комплекті можна надати грудям більш круглу і пишну форму, яка приверне до себе увагу протилежної статі. Найголовніше, це те, що ваші груди буде виглядати при цьому максимально природно. Купальники з ефектом push-up вже давно стали популярними серед власниць маленького бюста. В основу досягнення такого ефекту входить спеціальний косий крій чашок з вшитой всередину спеціальною накладкою виготовленою з силікону або поролону. За допомогою таких чашок груди підводяться і збираються ближче до центру, тим самим створюється пікантна улоговинка. Накладки також можуть бути цільними або ж знімними.

Купальник з подвійним пуш-апом купити - це правильно рішення для дівчат, яким важливим є те, як виглядає їх бюст. Також, подвійний пуш-ап може бути як силіконовим, так і гелевим наповнювачем. Тут перш за все використовується надання об'єму не тільки у верхній, а й в нижній частині грудей. За допомогою такого пуш-апа можна збільшити розмір в 2 рази.

Подібні моделі купальників характерні для таких відомих торгових брендів з виробництва купальників, як:

  • Beach Bunny;
  • Brazilia;
  • Triangl.

Відмінна якість тканин, які прекрасно носяться та ідеально облягають тіло, прекрасні кольори роздільних і злитних купальників підкорять своєю різноманітністю і яскравістю. Купальник з подвійним пуш-апом виглядає дуже ефектно і сексуально, і користуються великою популярністю серед покупців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ