Сходи з кварцового каменю

Сходи з кварцового каменю

08.12.17 22:00 0 1221

Найчастіше сходи з кварцу зустрічаються у:

  • великих приватних житлових забудовах, де є зовнішній ганок і задній вхід;
  • торгових центрах;
  • адміністративних будівлях;
  • офісних центрах;
  • місця загального користування (підземні переходи, парки і т. д.).

Цей матеріал вкрай стійкий до фізичного і погодного впливу, невибагливий в догляді. Як правило разом зі сходами цим матеріалом обробляють і підлоги. До речі, в Києві сходи з кварцу можна придбати в компанії http://topreal.org/katalog/stupen-ki-2/lestnici-kvarts/.

Основні плюси кварцового каменю

Виконання прольотів сходів грає важливу роль в створенні презентабельного і сучасного інтер'єру будь-якого приміщення. Сходи, виконані з кварцового каменю, є кращою альтернативою виробам з бетону, дерева або звичаного каменю. Коли Ви хочете, щоб конструкція сходів прослужила максимально довго, тоді необхідно більш детально придивитися до такого будівельного матеріалу, як якісний кварцовий камінь.

Переваги сходів, виготовлених із кварцового каменю:

  • Кварцовий агломерат по своїй суті, є каменем штучного походження, який проводиться з різної за розмірами крихти кварцу. У нього при виробництві, в необхідних кількостях додають спеціалізовані зв'язуючі речовини і різноманітні барвники. У підсумку точно здійснюваного процесу, є можливість отримати однорідну структуру;
  • Способом пресування виготовляють надійні і дуже міцні плити. Після цього, їх обробляють і роблять розпил на певні розміри і необхідні форми;
  • Зараз, сходи цього типу виконання, заслужили високу популярність і користуються значним попитом у великої кількості людей, оскільки вони дуже надійні і невибагливі у використанні.

Конструкція

Сходи з кварцового агломерату в своїй конструкції, містить такі головні елементи, як: сходинки і певне число приступців. За своєю формою сходинки можуть бути, як прямими, так і злегка вигнутими або ж гвинтового типу виконання. Облицювання сходів, які виконуються за допомогою використання кварцового агломерату вважаються профільним і досить складним напрямком. Сьогодні Ви маєте можливість придбати абсолютно будь-які комплектуючі за невисокою вартістю для сходів цього виду.

Сходи з кварцу - це надійні і сучасні конструкції, які легко впишуться в абсолютно будь-який інтер'єр приміщення і прослужать Вам дуже довго. Виготовлені з якісних матеріалів, вони є привабливим і надійним атрибутом сучасних приміщень. Сходинки з якісного кварцового агломерату, зараз мають широке застосування у:

  1. сучасних ресторанах;
  2. кафе;
  3. клубах;
  4. барах;
  5. офісах;
  6. торгових центрах;
  7. сучасних квартирах і будинках.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Степан Барна привітав ...
Наступна новина: Які медичні аналізи слід ...

КОМЕНТАРІ