У Рівненській області у Корецькому районі прокурори та поліцейські вкотре зустрілися із школярами

У Рівненській області у Корецькому районі прокурори та поліцейські вкотре зустрілися із школярами

09.12.17 08:33 0 654
Працівники Здолбунівської місцевої прокуратури разом з інспекторами Корецького відділення поліції днями здійснили візит до Сторожівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І–ІІ ступенів» Корецької районної ради Рівненської області.

Прокурор та працівник поліції провели з учнями початкових, а також 6-9 класів виховні бесіди та ознайомили з роботою правоохоронних органів. Увагу дітей було закцентовано на основні правила особистої безпеки, поводження на дорозі, на вулиці та в побуті, як слід поводити себе з незнайомцями, що робити, коли став свідком правопорушення чи заблукав.

Також із підлітками проведено спільні колективні уроки з питань правознавства.

Прокурор Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Роман Шрамович розповів про роль і діяльність прокуратури у житті держави та громадянина.

Педагоги навчального-виховного закладу та учні подякували працівникам прокуратури і поліції за зустріч та висловили сподівання, що таке спілкування продовжуватиметься.

Подібні зустрічі із школярами та працівниками прокуратури і поліції проводяться не вперше. Їх мета - підтримка у вихованні підростаючого покоління та профілактика правопорушень серед підлітків. Подібний захід правоохоронці вже провели у Головницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів та Користівському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури

Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тролейбусне ...
Наступна новина: Створено Державну службу ...

КОМЕНТАРІ