На Тернопільщині завершується відновлення Теребовлянської військової частини

На Тернопільщині завершується відновлення Теребовлянської військової частини

09.12.17 09:07 0 540
Відповідно до стратегії розвитку Тернопільської області та за ініціативою голови обласної державної адміністрації Степана Барни на Тернопільщині продовжується відновлення військових частин. робота над цим триває у Чорткові та Тернополі. На завершальному етапі – будівельні та ремонтні роботи у Теребовлянській військовій частині. Там, після здачі об'єкта в експлуатацію, можна буде розмістити близько двох тисяч військовослужбовців.

У вівторок, 5 грудня, під час відкриття контрольно-пропускного пункту у Теребовлянській в/ч очільник Тернопільщини Степан Барна вкотре оглянув, як виконуються будівельні роботи в приміщенні казарми. Зроблено там уже чимало й підрядники запевняють: якщо не виникне затримки з необхідними для ремонту та облаштування матеріалами, то постараються здати об'єкт якнайшвидше, щоб військовослужбовці, які наразі проживають на території частини, перебували у значно зручніших та комфортніших умовах.

Надалі у планах – реконструкція та ремонт їдальні.

Нагадаємо, КПП у Теребовлянській в/ч відкрили за ініціативою керівництва Теребовлянського району й голови Теребовлянської РДА Юрія Ништи. Також завдяки районній владі повністю огородили територію частини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич про ремонт ...
Наступна новина: Департамент економіки ...

КОМЕНТАРІ