Голова Тернопільської ОДА зустрівся з представниками компанії Континенталь Фермерз Груп

Голова Тернопільської ОДА зустрівся з представниками компанії Континенталь Фермерз Груп

09.12.17 16:19 0 721
Сільськогосподарська компанія Континенталь Фермерз Груп, заснована на теренах Львівської області у 2006 році шотландськими й ірландськими інвесторами. Тепер компанія працює ще й у Зборівському районі на Тернопільщині, де обробляє 5 200 га землі. Очолює компанію регіональний директор Андреа Б'янко, британець за походженням з багаторічним європейським досвідом управління. З метою подальшої співпраці й подальшого інвестування в область представники компанії зустрілися з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

Як стало відомо під час зустрічі, розпочинала компанія із 200 гектарів землі. Тепер же її земельний банк складає 50 тис. га. сільськогосподарських земель. Що ж стосується Тернопільщини, то інвестори зацікавлені у залученні подальших інвестицій, адже наш регіон, за їхніми словами, сприятливий з точки зору інвестиційного клімату.

Також, як підкреслив регіональний директор компанії Андреа Б'янко, підприємство застосовує ефективну бізнес-модель поєднання європейського досвіду з українськими реаліями і можливостями. Господарська діяльність та облік ведеться за новітніми програмними технологіями, доповненими супутниковим зв'язком та GPS-системами. На орендованих полях компанії працюють трактори, комбайни та інші сільськогосподарські машини найсучасніших світових виробників.

«Ми інвестуємо в інвентар та навчання. Саме тому для працівників компанії створені належні умови для їх розвитку, навчання та самореалізації. Наші спеціалісти систематично стажуються на відомих європейських фірмах. На підприємстві діють курси з вивчення англійської мови. Регулярно проводяться тренінги для виробничого персоналу щодо впровадження стандартів компанії та підвищення якості виконання виробничих процесів. На підприємстві працює близько 500 робітників і по мірі розширення їх кількість зростає», – поінформував Андреа Б'янко. Й підкреслив, що їхня позиція – це дружні стосунки з людьми та владою регіону, в якому вони працюють.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спрощено процедуру ...
Наступна новина: Портативна бензокоса: ...

КОМЕНТАРІ