У ПАТ «Тернопільський кар’єр» розширили виробничі потужності

У ПАТ «Тернопільський кар’єр» розширили виробничі потужності

09.12.17 12:10 0 692
На території ПАТ «Тернопільський кар'єр», який знаходиться у селі Максимівка Збаразького району, побудували один з найбільших заводів в Україні. Його продуктивність складає понад 5 тис. тонн готової продукції в добу. У четвер, 7 грудня, участь у його відкритті взяли заступник голови – керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігор Вонс, голова Збаразької РДА Анатолій Качка та керівництво кар'єру.

Власне, як повідомили під час відкриття, лише у будівництво заводу акціонери вклали понад 27 млн. грн. інвестицій. Ще 20 млн. грн. знадобилося для того, щоб придбати всю необхідну техніку, яка буде забезпечувати його роботу. Водночас, виробничі потужності заводу дозволять не лише забезпечити потребу у вапняках, але й працевлаштувати близько 50 робітників.

Саме тому, як наголосив заступник голови – керівник апарату Тернопільської ОДА Ігор Вонс, не може не тішити той факт, що протягом останнього часу на Збаражчині відкривається вже друге підприємство. Спершу відкрили Збаразький горілчаний завод, тепер – завод із дроблення каменю на території ПАТ «Тернопільський кар'єр», яке є лідером гірничо-видобувної промисловості Тернопільської області.

«Я бачу впевнені кроки підприємства до розширення, до модернізації, до бажання нарощувати свої потужності, а це не може залишатися поза увагою. Тому ми завжди декларували, що підприємства, які готові працювати в правовому полі, які готові створювати нові робочі місця і сумлінно сплачувати податки, – завжди будуть користуватися підтримкою влади. Варто зауважити ще й той факт, що тільки за січень-жовтень 2017 року в область було залучено 4,4 млрд. грн. капітальних інвестицій. За цим показником ми зараз вийшли на друге місце в Україні. Це свідчить про те, що бізнес готовий інвестувати в нашу область. вкладаються гроші, а завтра – це нові робочі місця та наповнення бюджетів, за рахунок яких вже органи місцевого самоврядування зможуть працювати над покращенням інфраструктури, освіти, медицини тощо. Оце і є результатом взаємодії влади і бізнесу», – підкреслив Ігор Вонс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кінопалац «Чернівці» не ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ