На Тернопіллі для школярiв Лановеччини вдкрили тир

На Тернопіллі для школярiв Лановеччини вдкрили тир

09.12.17 10:10 0 732
У Ланівцях на базі НВК «Лановецька ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів-ліцей ім. Юрія Коваля» 8 грудня відбулось урочисте відкриття стрілецького тиру. Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Батожний привітав ланівчан з Днем Збройних Сил України та відкриттям тиру: «Спілкуючись з військовими я дізнався, що такий тир є одним з найкращих в області. Двоярусний навчальний клас в надземній частині, а практичні заняття зі стрільби проходитимуть під землею».

Також він зазначив, що вчитель предмету «Захист Вітчизни» НВК Дмитро Харчук є учасником бойових дій у зоні антитерористичної операції, головою обласної організації «Учасники АТО Тернопільської області», тому діти можуть пишатись таким наставником.

Із привітальним словом виступив Лановецький міський голова Роман Казновецький, акцентувавши увагу на молоді, яка є рушійною силою в суспільному житті кожного народу: «Стрілецький тир – не просто навчальний клас. Він допоможе нам виховати справжніх патріотів своєї Вітчизни».

Стрічку перерізали директор НВК «Лановецька ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів-ліцей ім. Юрія Коваля» Олег Онищук, районний військовий комісар, підполковник Олег Касюн та викладач предмету «Захист Вітчизни» Дмитро Харчук.

Відтепер учні шкіл району зможуть відпрацьовувати теоретичні знання і практикуватись у стрільбі з пневматичної зброї у себе на Лановеччині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: «Футбольна ...
Наступна новина: Звернення чернівецьких ...

КОМЕНТАРІ