В Житомирській області голови громад та депутати отримали відзнаки до Дня місцевого самоврядування.

В Житомирській області голови громад та депутати отримали відзнаки до Дня місцевого самоврядування.

09.12.17 11:43 0 601
Представники місцевого самоврядування – голови об'єднаних територіальних громад, міські, сільські та селищні голови, депутати обласної та районних рад отримали відзнаки Кабінету Міністрів України, Почесні грамоти облдержадміністрації та обласної ради до Дня місцевого самоврядування.

Привітав їх 7 грудня, голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

— — «Усі ми з вами – колеги і команда Житомирщини. Адже працюємо на результат. Вважаю нашим спільним досягненням є те, вперше за роки незалежності за підсумками І півріччя Житомирщина посіла 8 місце в соціально-економічного розвитку. Думаю, ми докладемо максимум зусиль, щоб зберегти або покращити цей показник. Я вітаю вас із Днем місцевого самоврядування. Бажаю перемог у всіх ваших справах, добробуду, сімейного затишку та миру всім нам», – сказав Ігор Гундич.

Керівник області вручив відзнаки Кабінету Міністрів України та Почесні грамоти облдержадміністрації кращим представникам місцевого самоврядування.

«Наша ціль – розвиток громад. Лише від усіх нас, від ініціативи на місцевому рівні, від подальшого розвитку громад, від відповідальності кожного депутата, незалежно від рівня ради, залежить, якою у подальшому буде наша країна і наша Житомирщина. Зі святом!», – привітав присутніх голова обласної ради Володимир Ширма.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на базі ...
Наступна новина: Кінопалац «Чернівці» не ...

КОМЕНТАРІ