У Житомирському районі цьогоріч з місцевих бюджетів виділили 2,5 млн грн на ремонт закладів первинної медицини

У Житомирському районі цьогоріч з місцевих бюджетів виділили 2,5 млн грн на ремонт закладів первинної медицини

09.12.17 10:47 0 606
Мережа закладів охорони здоров'я Житомирського району, підпорядкованих КУ «ЦПМСД» Житомирської районної ради, складається з 20 амбулаторій, 16 фельдшерсько-акушерських пунктів, 16 фельдшерських пунктів та 4 медичних пунктів тимчасового базування. Будівлі у більшості потребують поточних та капітальних ремонтів.

У 2017 році з місцевих бюджетів Житомирського району загалом виділили на поточні та капітальні ремонти закладів первинного рівня надання медичної допомоги близько 2,5 млн грн.

Про це повідомляє Житомирська райдержадміністрація.

Зокрема, влітку на кошти субвенції з місцевого бюджету Оліївської сільської ради провели поточний ремонт з термосанацією Оліївської АЗПСМ в с. Піщанка на суму майже 200 тис. грн та придбали медичне обладнання і оргтехніку на суму 60 тис. грн, а на умовах співфінансування з районного бюджету (по 90 тис. грн) амбулаторія тепер має автомобіль ЗАЗ Sens, що використовується в якості санітарного транспорту.

Завдяки коштам з районного бюджету, вдалося провести ремонти приміщень фельдшерсько-акушерського пункту в с. Миролюбівка (140 тис. грн), поточні ремонти систем опалення в АЗПСМ с. Сінгури, ФАП с. Пряжів та Головенка, ФП с. Волиця (104 тис. грн), ФАПу с. Рудня-Городище та ФП с. Гай на загальну суму близько 85 тис. грн, приміщення АЗПСМ с. Глибочиця на суму майже 108 тис. грн.

120 тис. грн було виділено з районного бюджету на модернізацію електричних мереж.

За кошти субвенції з сільського бюджету Сінгурівської та Головенківської сільських рад закупили твердопаливні котли.

Щойно завершили роботи з утеплення фасаду ФАПу с. Барашівка та поточний ремонт даху приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Садки.

Наприкінці листопада підрядна організація закінчила роботи з проведення капітального ремонту будівлі (утеплення фасаду) АЗПСМ с. Вереси. Проведені роботи серед іншого дали змогу підвищити середню температуру в приміщені амбулаторії з 14 до 20 градусів. Кошти на проведення ремонту виділили з райбюджету в розмірі 385 тис. грн. Окрім того, за 60 тис. грн для Вересівської АЗПСМ придбали автомобіль ЗАЗ Sens.

Наразі триває капітальний ремонт приміщення Левківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини на суму майже 372 тис. грн (з районного та місцевого бюджету).

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: У дворику в ...

КОМЕНТАРІ