Які троянди краще подарувати дівчині?

Які троянди краще подарувати дівчині?

11.12.17 19:36 0 1582

Троянду не дарма називають королевою серед всіх квітів. Улюблена практично всіма дівчатами планети, вона завжди користується великим попитом в квіткових магазинах. Здавалося б, кого вже можна здивувати букетом троянд? Але в онлайн-бутику "Only Rose" ви не знайдете банальних букетів. Тут представлені букети з троянд в поєднанні з декоративними елементами. В цьому інтернет-магазині ви можете замовити троянди з доставкою по Києву за самою доступною ціною.

Як личить королеві, троянда дуже примхлива. І кожен відтінок цієї квітки говорить своєю мовою, який потрібно освоїти, перш ніж купити букет троянд. Величезна кількість кольорів цих квітів можуть ввести в оману будь-якого чоловіка, але тільки не того, хто зараз читає цей текст. Ми коротко розповімо вам про те, які троянди і коли будуть виглядати доречно. Адже правильний букет із троянд справить на володаря подарунка правильне враження.

Троянди якого кольору краще купити для дівчини?

Колір троянди може висловити найпотаємніші ваші почуття і бажання. Який же колір буде доречним у якій ситуації? Розповідаємо:

  • Букет з білих троянд висловить ваше захоплення. Купити білі троянди можна в честь першої щирої любові. Саме тому такі троянди часто стають головною прикрасою весіль. Букет для нареченої з білих троянд буде символізувати світлу і справжню любов;
  • Червоні троянди можна купити для того, щоб вони за вас зізналися дівчині у вашій любові та пристрасті;
  • Дуже популярні букети квітів, в яких поєднуються білі і червоні троянди. Таке поєднання символізує і світлу любов, і пристрасть одночасно;
  • Якщо ж ви хочете купити букет троянд на знак подяки, то рожеві троянди підійдуть для цих цілей як не можна краще.

Що ще потрібно знати про троянди?

Перш ніж купити букет троянд, зверніть увагу на те, що молодим дівчатам зазвичай дарують напіврозкриті квіти, а бутони, що розпустилися, чудово підійдуть для жінок у віці або заміжніх представниць прекрасної статі.

Вибір троянд відповідно до кольору волосся

Якщо Ви хочете замовити букет троянд, не вникаючи в усі тонкощі піднесення букета, то ми можемо порадити вам, купити букет троянд, який буде підходити до кольору волосся дівчини:

  1. для брюнетки краще купити троянди темних і насичених кольорів;
  2. для шатенки або рудоволосої дівчини чудово підійдуть рожеві або фіолетові квіти;
  3. для блондинок краще купити персикові або кремові троянди.

Якщо ви хочете купити троянди жовтого кольору, то краще віддати перевагу іншим відтінкам, якщо, звичайно, сама дівчина не любить такі квіти. Такі троянди символізують розлуку і зраду. І ваш, здавалося б, шляхетний порив подарувати букет жовтих троянд може вилитися в скандал або нерозуміння з боку дівчини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Санаторій Куяльник: Що ...
Наступна новина: Какой нефтяной гигант с ...

КОМЕНТАРІ