На Тернопіллі держава виділить 71 мільярд гривень на житлово-комунальні субсидії

На Тернопіллі держава виділить 71 мільярд гривень на житлово-комунальні субсидії

12.12.17 08:36 0 675
Розвиток людського капіталу залишається найголовнішим пріоритетом уряду. Бюджет на наступний рік передбачає чергове зростання мінімальної заробітної плати – до 3723 грн (з цього року МЗП збільшено вдвічі – до 3200 грн) або на 16,3%. Загалом середня зарплата зросте до 10 тис грн. У бюджет-2018 закладено достатній ресурс для виплат осучаснених пенсій і відновлення виплат пенсій у повному обсязі працюючим пенсіонерам.

Держава не залишає сам на сам і тих, хто не в змозі самостійно сплачувати комірне. В наступному році 71 млрд грн. з державного бюджету будуть спрямовані на адресні субсидії на оплату житлово - комунальних. Загалом видатки на соціальні допомоги, пільги і субсидії в 2018 р складуть 126,8 млрд грн. проти 117,6 млрд грн. у цьому році.

120 тис родин отримають в наступному році «теплі» кредити

Уряд продовжує підтримувати реалізацію енергоефективних програм, які сприятимуть побудові енергонезалежної держави. Загалом на енергоефективність в наступному році буде витрачено 2 млрд грн. З цих коштів 1,6 млрд грн. отримає Фонд енергоефективності. Окремо 400 млн грн. передбачено на фінансування державної програми «теплих» кредитів. Це означає, що в наступному році державну допомогу на утеплення осель зможуть отримати ще принаймні 120 тис родин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: Для прибирання наслідків ...

КОМЕНТАРІ